home‎ > ‎

cafetaria snackpoint marie

cafetaria snackpoint marie


Friet van Mariet:
Voor de friet van Mariet komen mensen uit de wijde omgeving naar het cafetaria. U kunt  in deze corona tijd niet eten in de cafetaria. Wel hebben wij plaats gemaakt om te eten in de eetkamer. Er is tevens een groot terras, waar u heerlijk kunt vertoeven bij mooi weer.


 
Snackpoint :
Vanaf maart 2018 zijn wij aangesloten bij Snackpoint. Een hele mooie formule waarbij ons assortiment is uitgebreid met heel veel schotels . Met vis en of vlees maken we een mooie combi. Voor € 9.95 krijgt u een blikje drinken, een schotel én een dessert. Onze vertrouwde supertjes , snacks enz. zijn niet verdwenen. Iedere maand wordt een prachtige folder in Nieuwendijk, Hank en Almkerk verspreid. Kom gerust eens langs om te proeven.

                                              
Kinderfeestje?

Terug van weggeweest : de kinder partijtjes "' eten van de tafel'"  dus frietjes met minisnacks en sausjes die we op tafel gooien en de kinderen dan met hun handjes op mogen eten. DAT IS LEUK!!!
Pakjes drinken mag  u zelf meenemen. Deze partijtjes worden alleen gegeven op dinsdag, woensdag en donderdag. Voor info kunt u met ons contact opnemen.


        
                                            
 


Voor bedrijven:
Bij eetcafe marie kunt u  heerlijke verse broodjes bestellen. Vraag naar de mogelijkheden!
U kunt een mail sturen naar info@eetcafe-marie.nl of bellen met 0183-403274.

Ook kunt u als bedrijf op onze bestelapp bestellen wij bezorgen de maaltijd dan bij u op het bedrijf.

Wilt u een gezonde maaltijd zoals aardappels groente en vlees met een toetje, dat kan maar dan wel een dag van te voren bestellen!!!